Video: Wybren van Haga reageert op vertrek Thierry Baudet

Video: Wybren van Haga reageert op vertrek Thierry Baudet

Kamerlid en Forum voor Democratie-lid Wybren van Haga reageerde dinsdag op het vertrek van Thierry Baudet als partijleider: "Het is ontzettend jammer maar het is een beslissing die hij heeft genomen en waarbij hij heeft gesteld, de partij is groter dan ikzelf." Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Video: Wybren van Haga reageert op vertrek <em>Thierry Baudet</em> Kamerlid en Forum voor Democratie-lid Wybren van Haga reageerde dinsdag op het vertrek van Thierry Baudet als partijleider: "Het is ontzettend jammer maar het is een beslissing die hij heeft genomen en waarbij hij heeft gesteld, de partij is groter dan ikzelf." Bekijk het fragment van het AD hieronder. Bekijk ook Eva Vlaardingerbroek over vertrek Thierry Baudet: "Het was een moeilijke dag" Bekijk deze video » Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video » Video: Joost Eerdmans goede kandidaat voor positie Thierry Baudet bij Forum voor Democratie? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Wybren van Haga reageert op vertrek Thierry BaudetCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Wybren van Haga reageert op vertrek Thierry Baudet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier