Heftige beelden: Moto 2-coureur Áron Canet ontsnapt aan verschrikkelijk ongeluk

Heftige beelden: Moto 2-coureur Áron Canet ontsnapt aan verschrikkelijk ongeluk

De motorsport is vaak nog nét een tikkeltje gevaarlijker dan de autosport. Dat bewees Moto 2-coureur Áron Canet enkele dagen geleden. Op het circuit van Portimão in Portugal ging hij stevig onderuit. Daarmee was het gevaar echter nog niet geweken: Canet bleef over de baan glijden en kwam midden op het asfalt tot stilstand. Vervolgens raasden zijn collega's met topsnelheden langs hem heen - en dat ging maar net goed.

Bekijk de beelden van de crash hieronder.

Heftige beelden: Moto 2-coureur <em>Áron Canet</em> ontsnapt aan verschrikkelijk ongeluk De motorsport is vaak nog nét een tikkeltje gevaarlijker dan de autosport. Dat bewees Moto 2-coureur Áron Canet enkele dagen geleden. Op het circuit van Portimão in Portugal ging hij stevig onderuit. Daarmee was het gevaar echter nog niet geweken: Canet bleef over de baan glijden en kwam midden op het asfalt tot stilstand. Vervolgens raasden zijn collega's met topsnelheden langs hem heen - en dat ging maar net goed. Bekijk de beelden van de crash hieronder. Bekijk ook Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Francesco Bagnaia crasht tijdens MotoGP en schuift tientallen meters door Bekijk deze video »
Sport :
Heftige beelden: Moto 2-coureur Áron Canet ontsnapt aan verschrikkelijk ongelukPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: Moto 2-coureur Áron Canet ontsnapt aan verschrikkelijk ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier