The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video)

The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video)

In de Netflix-hit The Crown komen een aantal gedenkwaardige momenten uit het leven van prins Charles en prinses Diana voorbij die ook daadwerkelijk zo gebeurd zijn. Vaak bestaan daar dan ook nog eens echte beelden van. Een creatieve geest besloot die fragmenten naast elkaar te plaatsen waardoor een bijzondere video ontstond, die je hieronder kunt bekijken.

The Crown: vergelijk de echte beelden van <em>Charles &amp; Diana</em> met die uit de serie (video) In de Netflix-hit The Crown komen een aantal gedenkwaardige momenten uit het leven van prins Charles en prinses Diana voorbij die ook daadwerkelijk zo gebeurd zijn. Vaak bestaan daar dan ook nog eens echte beelden van. Een creatieve geest besloot die fragmenten naast elkaar te plaatsen waardoor een bijzondere video ontstond, die je hieronder kunt bekijken. Bekijk ook Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC) Bekijk deze video » Zien: verlovingsinterview prinses Diana en prins Charles Bekijk deze video »
Show :
The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier