Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video)

Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video)

Met alle ellende rondom het zonnetripje naar Griekenland nog in hun achterhoofd, zullen de Oranjes zich wel drie keer bedenken voor ze met de kerstvakantie weer hun privé-vliegtuig instappen. Argentinië zou het oorspronkelijke plan geweest zijn maar dat gaat nu niet door. Waar zullen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters dan wel hun koninklijke kerstcadeaus gaan uitpakken?

Apeldoorn?
Royaltydeskundige Sandra Schuurhof heeft daar wel zo haar ideeën over: "Ze gaan waarschijnlijk niet naar het buitenland. Ze weten wel beter en blijven in eigen land. Ze kunnen natuurlijk uitwijken naar allerlei prachtige plekken die de familie ook huurt of in het bezit heeft, zoals kasteel Het Oude Loo in Apeldoorn of Drakensteyn bij prinses Beatrix."

Coronaregels
Maar ook de Oranjes moeten zich natuurlijk aan de op dat moment geldende coronaregels houden: "Ze zijn afhankelijk van wat het kabinet gaat besluiten en met hoeveel mensen ze de Kerst mogen vieren. De familie zal verschillende plannen gemaakt hebben." Bekijk de uitzending van Shownieuws, waarin dit onderwerp na 12min50 aan bod komt, hieronder.

Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de <em>kerstvakantie</em>? (video) Met alle ellende rondom het zonnetripje naar Griekenland nog in hun achterhoofd, zullen de Oranjes zich wel drie keer bedenken voor ze met de kerstvakantie weer hun privé-vliegtuig instappen. Argentinië zou het oorspronkelijke plan geweest zijn maar dat gaat nu niet door. Waar zullen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters dan wel hun koninklijke kerstcadeaus gaan uitpakken? Apeldoorn?Royaltydeskundige Sandra Schuurhof heeft daar wel zo haar ideeën over: "Ze gaan waarschijnlijk niet naar het buitenland. Ze weten wel beter en blijven in eigen land. Ze kunnen natuurlijk uitwijken naar allerlei prachtige plekken die de familie ook huurt of in het bezit heeft, zoals kasteel Het Oude Loo in Apeldoorn of Drakensteyn bij prinses Beatrix." CoronaregelsMaar ook de Oranjes moeten zich natuurlijk aan de op dat moment geldende coronaregels houden: "Ze zijn afhankelijk van wat het kabinet gaat besluiten en met hoeveel mensen ze de Kerst mogen vieren. De familie zal verschillende plannen gemaakt hebben." Bekijk de uitzending van Shownieuws, waarin dit onderwerp na 12min50 aan bod komt, hieronder. Bekijk ook Video: Willem-Alexander en Máxima hebben spijt van hun reis naar Griekenland (video) Bekijk deze video »
Show :
Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier