Video: persconferentie Dick Advocaat voorafgaand aan CSKA Moskou - Feyenoord

Video: persconferentie Dick Advocaat voorafgaand aan CSKA Moskou - Feyenoord

Dick Advocaat speelt donderdag met Feyenoord tegen CSKA Moskou in de Europa League. De trainer van de Rotterdammers keert als trainer terug in het land waarin de 73-jarige trainer al veel succes heeft gehad met FC Zenit en het nationale Russische elftal. CSKA Moskou Feyenoord begint donderdagavond om 18:55 en is te zien op RTL7.

Bekijk de beelden van de persconferentie hieronder.

Video: persconferentie <em>Dick Advocaat</em> voorafgaand aan CSKA Moskou - Feyenoord Dick Advocaat speelt donderdag met Feyenoord tegen CSKA Moskou in de Europa League. De trainer van de Rotterdammers keert als trainer terug in het land waarin de 73-jarige trainer al veel succes heeft gehad met FC Zenit en het nationale Russische elftal. CSKA Moskou Feyenoord begint donderdagavond om 18:55 en is te zien op RTL7. Bekijk de beelden van de persconferentie hieronder. Bekijk deze video's Samenvatting Feyenoord - CSKA Moskou (Europa League) Bekijk deze video » Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video) Bekijk deze video »
Sport :
Video: persconferentie Dick Advocaat voorafgaand aan CSKA Moskou - FeyenoordPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: persconferentie Dick Advocaat voorafgaand aan CSKA Moskou - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier