Video: Temptation Island deelnemers lastiggevallen door fake John de Mol

Video: Temptation Island deelnemers lastiggevallen door fake John de Mol

Temptation Island deelnemers Demi en Simone werden afgelopen week benaderd via Instagram door iemand die zich voordeed als John de Mol. In het bericht werden de ex-deelnemers gevraagd om deel te nemen aan een Skype auditie voor een nieuwe late night show op RTL, waarvoor de meiden geselecteerd zouden zijn. Talpa laat weten dat dit uiteraard niet om de echte John de mol gaat, maar om een fake account.

Bekijk het interview tussen de deelnemers en de Telegraaf hieronder.

Video: Temptation Island deelnemers <em>lastiggevallen</em> door fake John de Mol Temptation Island deelnemers Demi en Simone werden afgelopen week benaderd via Instagram door iemand die zich voordeed als John de Mol. In het bericht werden de ex-deelnemers gevraagd om deel te nemen aan een Skype auditie voor een nieuwe late night show op RTL, waarvoor de meiden geselecteerd zouden zijn. Talpa laat weten dat dit uiteraard niet om de echte John de mol gaat, maar om een fake account. Bekijk het interview tussen de deelnemers en de Telegraaf hieronder. Bekijk deze video's Temptation Island: Love Or Leave: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video » Monica Geuze over presenteren Temptation Island: "Droom die uitkomt" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Temptation Island deelnemers lastiggevallen door fake John de Mol


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Temptation Island deelnemers lastiggevallen door fake John de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier