André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video)

André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video)

Comédienne Corrie van Gorp overleed afgelopen zondag (22 november) op 78-jarige leeftijd in haar slaap. Corrie was in 1974 voor het eerst te zien in de André van Duin Revue, waarin ze doorbraken als het duo meneer en mevrouw de Bok.

''We hadden een goede band''
André van Duin reageert in RTL Boulevard voor het eerst op het overlijden van zijn gewaardeerde collega, maar bovenal goede vriendin. De twee hadden ook buiten het toneel een goede band, zo gingen ze samen op vakantie en bezochten ze elkaars verjaardag. André geeft aan een goede vriendin te verliezen, die hij zeer zal gaan missen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

André van Duin over <em>Corrie van Gorp</em>: &quot;Ik verlies een goede vriendin&quot; (video) Comédienne Corrie van Gorp overleed afgelopen zondag (22 november) op 78-jarige leeftijd in haar slaap. Corrie was in 1974 voor het eerst te zien in de André van Duin Revue, waarin ze doorbraken als het duo meneer en mevrouw de Bok. ''We hadden een goede band''André van Duin reageert in RTL Boulevard voor het eerst op het overlijden van zijn gewaardeerde collega, maar bovenal goede vriendin. De twee hadden ook buiten het toneel een goede band, zo gingen ze samen op vakantie en bezochten ze elkaars verjaardag. André geeft aan een goede vriendin te verliezen, die hij zeer zal gaan missen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk deze video's Koffietijd herdenkt Corrie van Gorp: "We deden het allemaal na op school" Bekijk deze video » Corrie van Gorp overleden: bekijk haar in Meneer en Mevrouw de Bok (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André van Duin over Corrie van Gorp: "Ik verlies een goede vriendin" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier