Connie Palmen in Talkshow M: "Ik dronk flessen in plaats van glaasjes" (video)

Connie Palmen in Talkshow M: "Ik dronk flessen in plaats van glaasjes" (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Connie Palmen was te gast bij talkshow M om te praten over haar verleden en het stoppen met alcohol en roken. De schrijfster zegt vroeger alcholist geweest te zijn, die flessen dronk inplaats van glaasjes.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Connie Palmen in <em>Talkshow M</em>: &quot;Ik dronk flessen in plaats van glaasjes&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Connie Palmen was te gast bij talkshow M om te praten over haar verleden en het stoppen met alcohol en roken. De schrijfster zegt vroeger alcholist geweest te zijn, die flessen dronk inplaats van glaasjes. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Connie Palmen in Talkshow M: "Ik dronk flessen in plaats van glaasjes" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV