Caroline over De Meilandjes: "Wens iedereen het beste, vooral mezelf" (video)

Caroline over De Meilandjes: "Wens iedereen het beste, vooral mezelf" (video)

Caroline van Eeden vertrok een jaar geleden uit het chateau van de familie Meiland. Er werd al gesproken over een vechtpartij, om geldkwesties en over algemene onenigheid, maar wat is nu de echte reden van het vertrek?

Caroline over <em>De Meilandjes</em>: &quot;Wens iedereen het beste, vooral mezelf&quot; (video) Caroline van Eeden vertrok een jaar geleden uit het chateau van de familie Meiland. Er werd al gesproken over een vechtpartij, om geldkwesties en over algemene onenigheid, maar wat is nu de echte reden van het vertrek? Alle Hens Aan DekCaroline doet mee aan het programma Alle Hens Aan Dek van SBS6. Ze zeilt met een groep BN'ers (o.a. Marco Kroon en Immanuelle Grives) van Zuid-Afrika naar Nederland. Daar deed ze ook uitspraken over haar tijd bij Chateau Meiland. In RTL Boulevard zegt ze: "Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt. Ik wens iedereen het beste, en mezelf vooral." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Alle hens aan dek gemist? Victor Reinier worstelt met zeeziekte Bekijk deze video » Alle hens aan dek gemist? Imanuelle Grives vertelt hoe familie reageerde op drugsgebruik Bekijk deze video »
Amusement :
Caroline over De Meilandjes: "Wens iedereen het beste, vooral mezelf" (video)

Alle Hens Aan Dek
Caroline doet mee aan het programma Alle Hens Aan Dek van SBS6. Ze zeilt met een groep BN'ers (o.a. Marco Kroon en Immanuelle Grives) van Zuid-Afrika naar Nederland. Daar deed ze ook uitspraken over haar tijd bij Chateau Meiland. In RTL Boulevard zegt ze: "Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt. Ik wens iedereen het beste, en mezelf vooral."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Caroline over De Meilandjes: "Wens iedereen het beste, vooral mezelf" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier