Talkshow M: Her Majesty zingt 'In the Air Tonight' van Phil Collins (video)

Talkshow M: Her Majesty zingt 'In the Air Tonight' van Phil Collins (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

De Nederlandse tributeband Her Majesty zong de wereldhit ‘In the Air Tonight’ van Phil Collins in M. De Britse artiest scoorde er in 1981 een enorme hit mee, en nog altijd geldt het als een van dé nummers van de jaren tachtig.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: Her Majesty zingt 'In the Air Tonight' van Phil Collins (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 24 november. Je kan ook de hele uitzending van 24 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse tributeband Her Majesty zong de wereldhit ‘In the Air Tonight’ van Phil Collins in M. De Britse artiest scoorde er in 1981 een enorme hit mee, en nog altijd geldt het als een van dé nummers van de jaren tachtig. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Her Majesty zingt 'In the Air Tonight' van Phil Collins (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Her Majesty zingt 'In the Air Tonight' van Phil Collins (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier