Opsporing Verzocht gemist? Man steelt bankpas van 84-jarig slachtoffer (video)

Opsporing Verzocht gemist? Man steelt bankpas van 84-jarig slachtoffer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 november terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Man steelt bankpas van 84-jarig slachtoffer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 24 november. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 24 november terugkijken. De politie doet een oproep: wie herkent deze man in Doetinchem? Hij pinde onlangs met een gestolen bankpas. Hij heeft deze ontvreemd van een 84-jarig slachtoffer. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Man steelt bankpas van 84-jarig slachtoffer (video)

De politie doet een oproep: wie herkent deze man in Doetinchem? Hij pinde onlangs met een gestolen bankpas. Hij heeft deze ontvreemd van een 84-jarig slachtoffer.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man steelt bankpas van 84-jarig slachtoffer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier