Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van 'Zeeman Confronteert: Stalkers' duikt Thijs Zeeman in een heftige stalkingzaak waarbij een hele straat slachtoffer is. Afschuwelijke berichtenHet gezin van Edward krijgt al jaren de meest afschuwelijke berichten toegestuurd. Maar niet alleen zij moeten het ontgelden, de stalker richt zich zelfs op de complete straat in Friesland waar de familie eerst woonde. VerhuizingOok een noodgedwongen verhuizing naar Ameland heeft de stroom aan bedreigingen en treiterijen niet laten stoppen. Thijs Zeeman probeert te achterhalen wie de stalker is. Gestalkt: Aggressieve stalker verliest volledig de controle, bekijk deze heftige beelden Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: Stalkers, de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van 'Zeeman Confronteert: Stalkers' duikt Thijs Zeeman in een heftige stalkingzaak waarbij een hele straat slachtoffer is.

Afschuwelijke berichten
Het gezin van Edward krijgt al jaren de meest afschuwelijke berichten toegestuurd. Maar niet alleen zij moeten het ontgelden, de stalker richt zich zelfs op de complete straat in Friesland waar de familie eerst woonde.

Verhuizing
Ook een noodgedwongen verhuizing naar Ameland heeft de stroom aan bedreigingen en treiterijen niet laten stoppen. Thijs Zeeman probeert te achterhalen wie de stalker is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zeeman confronteert: stalkers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zeeman Confronteert: Stalkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier