Het Perfecte Plaatje met Dakar-fotoshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met Dakar-fotoshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje met Dakar-fotoshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending De vijf overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje worden in deze aflevering getest op hun koelbloedigheid tijdens een Dakar-fotoshoot. VoertuigenEr zijn verschillende voertuigen uit de beroemde woestijnrally geregeld die op een speciaal gebouwd oefenterrein moeten gaan zorgen voor dirt and dust. ActiefotoTopmotorsportfotograaf Frits van Eldik zorgt dat iedereen het er levend van afbrengt, maar wel met een spectaculaire actiefoto terugkomt. CoverfotografieWilliam Rutten wijdt de hobbyfotografen deze aflevering in de wereld van de coverfotografie in. Bert van Leeuwen over naaktmodel in Het Perfecte Plaatje: "Goed geschapen" (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje met Dakar-fotoshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De vijf overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje worden in deze aflevering getest op hun koelbloedigheid tijdens een Dakar-fotoshoot.

Voertuigen
Er zijn verschillende voertuigen uit de beroemde woestijnrally geregeld die op een speciaal gebouwd oefenterrein moeten gaan zorgen voor dirt and dust.

Actiefoto
Topmotorsportfotograaf Frits van Eldik zorgt dat iedereen het er levend van afbrengt, maar wel met een spectaculaire actiefoto terugkomt.

Coverfotografie
William Rutten wijdt de hobbyfotografen deze aflevering in de wereld van de coverfotografie in.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje met Dakar-fotoshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier