Beau gemist? De brokken van FvD: Gijs Rademakers voorspelt (video)

Beau gemist? De brokken van FvD: Gijs Rademakers voorspelt (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv.

Het is net een slechte serie: de strubbelingen bij Forum voor Democratie die resulteren in een diepe crisis. Gijs Rademakers van het EenVandaag Opiniepanel peilde de stemming onder Forum-stemmers. En daaruit blijkt dat 4 op de 10 stemmers verwachten dat Baudet ooit terugkeert. Hoe denken de deskundigen aan tafel daarover?

<em>Beau</em> gemist? De brokken van <em>FvD</em>: Gijs Rademakers voorspelt (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 24 november terugkijken bij Gids.tv. Het is net een slechte serie: de strubbelingen bij Forum voor Democratie die resulteren in een diepe crisis. Gijs Rademakers van het EenVandaag Opiniepanel peilde de stemming onder Forum-stemmers. En daaruit blijkt dat 4 op de 10 stemmers verwachten dat Baudet ooit terugkeert. Hoe denken de deskundigen aan tafel daarover? Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? De brokken van FvD: Gijs Rademakers voorspelt (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? De brokken van FvD: Gijs Rademakers voorspelt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier