Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan

Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan

Bert van Leeuwen wordt verrast met wel hele bijzondere modellen die hij in Het Perfecte Plaatje mag fotograferen. Zijn eigen zoon Laurens en zijn schoondochter en topmodel Romee Strijd komen ineens binnenlopen om op de foto te gaan. Het wordt wel een uitdaging, want Bert moet fotograferen binnen het thema camping.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Het Perfecte Plaatje gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan Bert van Leeuwen wordt verrast met wel hele bijzondere modellen die hij in Het Perfecte Plaatje mag fotograferen. Zijn eigen zoon Laurens en zijn schoondochter en topmodel Romee Strijd komen ineens binnenlopen om op de foto te gaan. Het wordt wel een uitdaging, want Bert moet fotograferen binnen het thema camping. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Het Perfecte Plaatje gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: Janny vindt de mannen maar watjes (video) Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staanJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier