Dokters van morgen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen brengt Antoinette Hertsenberg bijzondere patiëntverhalen in beeld. Ook volgt ze inwoners van Bakkeveen, waar de huisarts een missie heeft om het dorp langer en gezonder te laten leven dan in de rest van de wereld. Vier woensdagen rond 21:30 uur op NPO 1. Meetbaar gezonderHuisarts Jon Brouwers wil van zijn dorp Bakkeveen een 'blue zone' maken, waar mensen meetbaar langer en gezonder leven dan in de rest van de wereld. Antoinette volgt onder anderen Durk en Janny, die nu al verbluffende resultaten laten zien. Na twinig jaar bloeddrukverlagers slikken wisten zijn met een gezondere levensstijl binnen twee weken van deze medicatie af te komen. Torenhoge bloeddrukBloeddruk is het thema van deze eerste aflevering. Antoinette volgt ook de zwangere Anneloes. Als gevolg van een torenhoge bloeddruk kreeg zij tijdens haar eerste zwangerschap ernstige complicaties. Ze beviel noodgedwongen met 28 weken van haar zoontje. Nu ze zwanger is van haar tweede wordt ze nauwgezet gevolgd door het MUMC in Maastricht om herhaling te voorkomen. Op1 gemist? Volgens chirurg is dit een ideaal moment voor een gezondere leefstijl (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Albert Verlinde, Joost Eerdmans en meer doen mee aan experiment Wim Hof Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe seizoen van Dokters van Morgen brengt Antoinette Hertsenberg bijzondere patiëntverhalen in beeld. Ook volgt ze inwoners van Bakkeveen, waar de huisarts een missie heeft om het dorp langer en gezonder te laten leven dan in de rest van de wereld. Vier woensdagen rond 21:30 uur op NPO 1.

Meetbaar gezonder
Huisarts Jon Brouwers wil van zijn dorp Bakkeveen een 'blue zone' maken, waar mensen meetbaar langer en gezonder leven dan in de rest van de wereld. Antoinette volgt onder anderen Durk en Janny, die nu al verbluffende resultaten laten zien. Na twinig jaar bloeddrukverlagers slikken wisten zijn met een gezondere levensstijl binnen twee weken van deze medicatie af te komen.

Torenhoge bloeddruk
Bloeddruk is het thema van deze eerste aflevering. Antoinette volgt ook de zwangere Anneloes. Als gevolg van een torenhoge bloeddruk kreeg zij tijdens haar eerste zwangerschap ernstige complicaties. Ze beviel noodgedwongen met 28 weken van haar zoontje. Nu ze zwanger is van haar tweede wordt ze nauwgezet gevolgd door het MUMC in Maastricht om herhaling te voorkomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dokters van Morgen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dokters van morgen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier