Het beste van... 50 jaar Toppop aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van... 50 jaar Toppop aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van... 50 jaar Toppop aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In nieuwe afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop genieten BN'ers van bekende hits uit de jaren 70 en 80. VideoclipsVolgens het bekende format van de 'Het beste van...'-programma's zijn elke aflevering verschillende bekende Nederlanders te zien, terwijl ze kijken naar videoclips. Ze reageren erop, vertellen over die tijd en zingen en dansen mee met de muziek. SwingenDeze keer genieten onder anderen Gerard Joling, Anita Witzier, Sanne Wallis de Vries en Sander Lantinga van de hits uit de seventies en eighties die tot op de dag van vandaag bekend zijn bij een groot publiek van jong tot oud. Ze swingen als nooit tevoren. Op1 gemist? Ad Visser maakt bijzondere ballade voor 50 jaar Toppop Bekijk deze video » Toppop bestaat 50 jaar: Ad Visser vertelt over het ontstaan en de begindagen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In nieuwe afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop genieten BN'ers van bekende hits uit de jaren 70 en 80.

Videoclips
Volgens het bekende format van de 'Het beste van...'-programma's zijn elke aflevering verschillende bekende Nederlanders te zien, terwijl ze kijken naar videoclips. Ze reageren erop, vertellen over die tijd en zingen en dansen mee met de muziek.

Swingen
Deze keer genieten onder anderen Gerard Joling, Anita Witzier, Sanne Wallis de Vries en Sander Lantinga van de hits uit de seventies en eighties die tot op de dag van vandaag bekend zijn bij een groot publiek van jong tot oud. Ze swingen als nooit tevoren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Beste van 50 jaar Toppop

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het beste van... 50 jaar Toppop aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier