Wim Kieft sneert naar Hélène Hendriks: "Zag je dat of keek je alleen naar Johan?"

Wim Kieft sneert naar Hélène Hendriks: "Zag je dat of keek je alleen naar Johan?"

Hélène Hendriks heeft bewezen zich prima thuis te voelen in de studio van de Champions League, waar ze afwisselend met Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft de wedstrijden bespreekt. Kieft is er inmiddels ook aan gewend en kan het niet laten af en toe een sneer uit te delen - naar Hendriks én Antoine Griezmann, die een vreemd dansje deed. "Zag je dat hupje of keek je alleen naar Johan?"

Bekijk het fragment met Wim Kieft hieronder.

<em>Wim Kieft</em> sneert naar Hélène Hendriks: &quot;Zag je dat of keek je alleen naar Johan?&quot; Hélène Hendriks heeft bewezen zich prima thuis te voelen in de studio van de Champions League, waar ze afwisselend met Johan Derksen, René van der Gijp en Wim Kieft de wedstrijden bespreekt. Kieft is er inmiddels ook aan gewend en kan het niet laten af en toe een sneer uit te delen - naar Hendriks én Antoine Griezmann, die een vreemd dansje deed. "Zag je dat hupje of keek je alleen naar Johan?" Bekijk het fragment met Wim Kieft hieronder. Bekijk ook Wim Kieft vol verwarring in de VI-studio: "Ik weet van niks" (video) Bekijk deze video » VI: René van der Gijp maakt flauw grapje over drugsverleden Wim Kieft (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft sneert naar Hélène Hendriks: "Zag je dat of keek je alleen naar Johan?"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft sneert naar Hélène Hendriks: "Zag je dat of keek je alleen naar Johan?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier