Samenvatting Manchester United - Istanbul Basaksehir (Champions League)

Samenvatting Manchester United - Istanbul Basaksehir (Champions League)

Samenvatting <em>Manchester United - Istanbul Basaksehir</em> (Champions League) Manchester United, waar Donny van de Beek in de basis mocht starten, heeft dinsdagavond (24 november) uitstekende zaken gedaan in de poulefase van de Champions League. Door een 4-1 overwinning op Istanbul Basaksehir veroverden de Engelsen de koppositie. Ze zitten nu op pole position voor overwintering in het belangrijkste clubtoernooi van Europa. Bekijk de samenvatting van Manchester United - Istanbul Basaksehir hierboven. Bekijk ook Samenvatting Dynamo Kiev - FC Barcelona (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting PSG - RB Leipzig (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester United - Istanbul Basaksehir (Champions League)

Manchester United, waar Donny van de Beek in de basis mocht starten, heeft dinsdagavond (24 november) uitstekende zaken gedaan in de poulefase van de Champions League. Door een 4-1 overwinning op Istanbul Basaksehir veroverden de Engelsen de koppositie. Ze zitten nu op pole position voor overwintering in het belangrijkste clubtoernooi van Europa.

Bekijk de samenvatting van Manchester United - Istanbul Basaksehir hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester United - Istanbul Basaksehir (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier