Weer overlast in Arnhem door vuurwerk: bekijk vernielingen en aanhouding

Weer overlast in Arnhem door vuurwerk: bekijk vernielingen en aanhouding

Een aantal jongeren heeft weer voor heel wat onrust gezorgd in Arnhem door het afsteken van vuurwerk. Er is behoorlijk wat schade aangericht en de politie moest in actie komen om een einde te maken aan deze acties.

Protest tegen vuurwerkverbod
De jongeren zijn op deze manier aan het protesteren tegen het vuurwerkverbod. Dit jaar mag er met Oud & Nieuw geen vuurwerk worden afgeschoten om de druk op de zorg te verlichten. Vanwege de vele coronapatiënten kunnen ziekenhuizen het jaarlijkse aantal vuurwerkslachtoffers niet goed aan.

Bekijk beelden van de schade en een aanhouding in Arnhem door vuurwerk in de video van De Gelderlander hieronder.

Weer overlast in <em>Arnhem door vuurwerk</em>: bekijk vernielingen en aanhouding Een aantal jongeren heeft weer voor heel wat onrust gezorgd in Arnhem door het afsteken van vuurwerk. Er is behoorlijk wat schade aangericht en de politie moest in actie komen om een einde te maken aan deze acties. Bekijk ook Video: Onrustige situaties door weekend vol zwaar vuurwerk in Arnhem Bekijk deze video » Protest tegen vuurwerkverbodDe jongeren zijn op deze manier aan het protesteren tegen het vuurwerkverbod. Dit jaar mag er met Oud & Nieuw geen vuurwerk worden afgeschoten om de druk op de zorg te verlichten. Vanwege de vele coronapatiënten kunnen ziekenhuizen het jaarlijkse aantal vuurwerkslachtoffers niet goed aan. Bekijk beelden van de schade en een aanhouding in Arnhem door vuurwerk in de video van De Gelderlander hieronder. Heftige beelden: enorme ravage in Arnhemse wijk Geitenkamp na onrustige nacht Bekijk deze video » Zien: vuurwerk gooiende jongeren in Arnhem onder luid protest gearresteerd Bekijk deze video »
Nieuws :
Weer overlast in Arnhem door vuurwerk: bekijk vernielingen en aanhoudingJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weer overlast in Arnhem door vuurwerk: bekijk vernielingen en aanhouding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier