Beau gemist? Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen: ‘Hij was er vaak niet’

Beau gemist? Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen: ‘Hij was er vaak niet’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen als collega-politicus. “Met heel veel collega’s hier, ook met wie je het onwijs oneens bent, heb je veel contact, omdat je elkaar altijd in debatten tegenkomt”, reageert Klaver. “Hij was er gewoon heel vaak niet.” Baudet is gestopt als lijsttrekker en voorzitter van Forum Voor Democratie na een crisis binnen zijn partij.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen: ‘Hij was er vaak niet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thierry Baudet hard aangepakt in Beau: "Heeft met zijn ego de boel opgeblazen" Bekijk deze video » Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen als collega-politicus. “Met heel veel collega’s hier, ook met wie je het onwijs oneens bent, heb je veel contact, omdat je elkaar altijd in debatten tegenkomt”, reageert Klaver. “Hij was er gewoon heel vaak niet.” Baudet is gestopt als lijsttrekker en voorzitter van Forum Voor Democratie na een crisis binnen zijn partij. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen: ‘Hij was er vaak niet’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jesse Klaver gaat Thierry Baudet niet missen: ‘Hij was er vaak niet’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier