Zien: José de Sousa wint Grand Slam of Darts en schrijft geschiedenis

Zien: José de Sousa wint Grand Slam of Darts en schrijft geschiedenis

De tijd dat vrijwel alle grote toernooien werden verdeeld tussen een handjevol darters (Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, Peter Wright), is voorbij. Dat bewees de Portugees José de Sousa dinsdagavond (24 november): hij won de Grand Slam of Darts en schreef geschiedenis.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>José de Sousa</em> wint Grand Slam of Darts en schrijft geschiedenis De tijd dat vrijwel alle grote toernooien werden verdeeld tussen een handjevol darters (Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, Peter Wright), is voorbij. Dat bewees de Portugees José de Sousa dinsdagavond (24 november): hij won de Grand Slam of Darts en schreef geschiedenis. Tekst gaat verder onder video. DebutantVoor aanvang van het toernooi was De Sousa de nummer 64 op de wereldranglijst en het was de eerste keer dat hij mee mocht doen aan de Grand Slam of Darts. Gedurende het toernooi bewees hij echter een darter van niveau te zijn, door onder meer Dave Chisnall, Michael Smith en Simon Whitlock aan zijn zegekar te binden. In de finale moest ook James Wade eraan geloven. De Sousa is de eerste debutant die de Grand Slam wint. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd José de Sousa - James Wade hierboven. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock Bekijk deze video » Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag Bekijk deze video »
Darts :
Zien: José de Sousa wint Grand Slam of Darts en schrijft geschiedenis

Debutant
Voor aanvang van het toernooi was De Sousa de nummer 64 op de wereldranglijst en het was de eerste keer dat hij mee mocht doen aan de Grand Slam of Darts. Gedurende het toernooi bewees hij echter een darter van niveau te zijn, door onder meer Dave Chisnall, Michael Smith en Simon Whitlock aan zijn zegekar te binden. In de finale moest ook James Wade eraan geloven. De Sousa is de eerste debutant die de Grand Slam wint.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd José de Sousa - James Wade hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: José de Sousa wint Grand Slam of Darts en schrijft geschiedenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier