Zien: Metropole Orkest 75 jaar, speelt Show Must Go On met Marcel Veenendaal

Zien: Metropole Orkest 75 jaar, speelt Show Must Go On met Marcel Veenendaal

Het Metropole Orkest viert vandaag de 75e verjaardag. Het had een groot feest moeten worden, maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Daarom wordt het feestje op een andere manier gevierd, speciaal voor deze gelegenheid heeft het Metropole Orkest een remake van de legendarische Queen-hit The Show Must Go On opgenomen met DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal en het ZO! Gospel Choir. “Bij ons staat een ding altijd vast, wat er ook gebeurt: the show must go on!”, laat het orkest weten. “Dit nummer is een cadeautje van ons voor jou, om de moed erin te houden. Samen op weg naar betere tijden.”

Bekijk het optreden van het Metropole Orkest en Marcel Veenendaal met The Show Must Go On in de video hieronder.

Zien: Metropole Orkest 75 jaar, speelt <em>Show Must Go On</em> met Marcel Veenendaal Het Metropole Orkest viert vandaag de 75e verjaardag. Het had een groot feest moeten worden, maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Daarom wordt het feestje op een andere manier gevierd, speciaal voor deze gelegenheid heeft het Metropole Orkest een remake van de legendarische Queen-hit The Show Must Go On opgenomen met DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal en het ZO! Gospel Choir. “Bij ons staat een ding altijd vast, wat er ook gebeurt: the show must go on!”, laat het orkest weten. “Dit nummer is een cadeautje van ons voor jou, om de moed erin te houden. Samen op weg naar betere tijden.” Bekijk het optreden van het Metropole Orkest en Marcel Veenendaal met The Show Must Go On in de video hieronder. Talkshow M gemist? Metropole Orkest speelt het prachtige 'Parklane Serenade' Bekijk deze video » Video: Leden Metropole Orkest spelen live muziek bij verpleeghuizen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Metropole Orkest 75 jaar, speelt Show Must Go On met Marcel Veenendaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier