Video: José de Sousa kan winst Grand Slam of Darts nauwelijks geloven

Video: José de Sousa kan winst Grand Slam of Darts nauwelijks geloven

Portugal staat niet bepaald bekend als een groot dartsland, maar José de Sousa heeft het de afgelopen week flink op de kaart gezet. Op de Grand Slam of Darts won hij na een zinderende finale van James Wade, waarmee De Sousa de eerste debutant ooit werd die het toernooi won. Na afloop staat hij Arjan van der Giessen te woord en De Sousa lijkt het allemaal nauwelijks te kunnen geloven. Maar: "Ik heb nu zeker mijn plaats gevonden bij de PDC."

Bekijk het interview met José de Sousa hieronder.

Video: <em>José de Sousa</em> kan winst Grand Slam of Darts nauwelijks geloven Portugal staat niet bepaald bekend als een groot dartsland, maar José de Sousa heeft het de afgelopen week flink op de kaart gezet. Op de Grand Slam of Darts won hij na een zinderende finale van James Wade, waarmee De Sousa de eerste debutant ooit werd die het toernooi won. Na afloop staat hij Arjan van der Giessen te woord en De Sousa lijkt het allemaal nauwelijks te kunnen geloven. Maar: "Ik heb nu zeker mijn plaats gevonden bij de PDC." Bekijk het interview met José de Sousa hieronder. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen in kwartfinale Grand Slam uitgeschakeld door Simon Whitlock Bekijk deze video » Video: Michael van Gerwen vindt zichzelf "ongelofelijke lul" na onnodige nederlaag Bekijk deze video »
Darts :
Video: José de Sousa kan winst Grand Slam of Darts nauwelijks gelovenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: José de Sousa kan winst Grand Slam of Darts nauwelijks geloven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier