René le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fantastisch' (video)

René le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fantastisch' (video)

René le Blanc is te gast in het radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee. Het is helaas te vroeg voor de zanger, die bekend werd door de serie Ik Geloof In Mij, om een liveoptreden te geven. Daarom heeft Le Blanc iets bedacht om dat goed te maken, hij wil namelijk dolgraag optreden bij het tv-programma Veronica Inside, dat in de avonduren wordt uitgezonden. “Dat lijkt me fantastisch.”

Bekijk de video van Veronica Inside met René Le Blanc hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc wil optreden bij <em>Veronica Inside</em>: 'Lijkt me fantastisch' (video) René le Blanc is te gast in het radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee. Het is helaas te vroeg voor de zanger, die bekend werd door de serie Ik Geloof In Mij, om een liveoptreden te geven. Daarom heeft Le Blanc iets bedacht om dat goed te maken, hij wil namelijk dolgraag optreden bij het tv-programma Veronica Inside, dat in de avonduren wordt uitgezonden. “Dat lijkt me fantastisch.” Bekijk de video van Veronica Inside met René Le Blanc hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René le Blanc over 'Ik geloof in mij': "Toppers grote droom!" (video) Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: René le Blanc staat in de roddelbladen en is trots (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
René le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fantastisch' (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc wil optreden bij Veronica Inside: 'Lijkt me fantastisch' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier