Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden

Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden

In het vierde seizoen van The Crown is te zien hoe Diana Spencer op jonge leeftijd trouwde met prins Charles. Ze groeide uit tot een immens populaire prinses, die achter de schermen gevangen zat in een ‘sprookje’. In Beneath The Crown vertelt Anita Rani over belangrijke gebeurtenissen uit Diana’s jeugd, en zij laat ook unieke echte beelden hierbij zien.

Bekijk het echte verhaal van de jeugd van prinses Diana in de video van Beneath The Crown hieronder.

Het vierde seizoen van The Crown is nu exclusief te zien op Netflix.

<em>Beneath The Crown</em>: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden In het vierde seizoen van The Crown is te zien hoe Diana Spencer op jonge leeftijd trouwde met prins Charles. Ze groeide uit tot een immens populaire prinses, die achter de schermen gevangen zat in een ‘sprookje’. In Beneath The Crown vertelt Anita Rani over belangrijke gebeurtenissen uit Diana’s jeugd, en zij laat ook unieke echte beelden hierbij zien. Bekijk het echte verhaal van de jeugd van prinses Diana in de video van Beneath The Crown hieronder. Het vierde seizoen van The Crown is nu exclusief te zien op Netflix. Video: beruchte prinses Diana interview met Martin Bashir (BBC) Bekijk deze video » The Crown: vergelijk de echte beelden van Charles & Diana met die uit de serie (video) Bekijk deze video »
Serie :
Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beneath The Crown: Het echte verhaal van jeugd Diana Spencer met unieke beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier