Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video)

Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video)

Meghan Markle heeft in de New York Times openhartig vertelt over een miskraam. De vrouw van de Britse prins Harry schrijft dat ze in juli hun tweede kind hebben verloren.

Meghan Markle met prins Harry naar ziekenhuis
Meghan beschrijft hoe ze haar zoontje Archie vasthield toen ze een scherpe pijn in haar buik voelde en zich realiseerde dat ze hun tweede kindje aan het verliezen was. Ook vertelt ze openhartig over hoe ze uren later in het ziekenhuis lag en de hand van Harry kuste, en zich afvroeg hoe ze dit verlies ooit zou kunnen verwerken.

Bekijk het item van Sky News met het verhaal van Meghan Markle over haar miskraam in de video hieronder.

<em>Meghan Markle</em> had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video) Meghan Markle heeft in de New York Times openhartig vertelt over een miskraam. De vrouw van de Britse prins Harry schrijft dat ze in juli hun tweede kind hebben verloren. Bekijk ook Meghan Markle blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video) Bekijk deze video » Meghan Markle met prins Harry naar ziekenhuisMeghan beschrijft hoe ze haar zoontje Archie vasthield toen ze een scherpe pijn in haar buik voelde en zich realiseerde dat ze hun tweede kindje aan het verliezen was. Ook vertelt ze openhartig over hoe ze uren later in het ziekenhuis lag en de hand van Harry kuste, en zich afvroeg hoe ze dit verlies ooit zou kunnen verwerken. Bekijk het item van Sky News met het verhaal van Meghan Markle over haar miskraam in de video hieronder. Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen Bekijk deze video »
Royals :
Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle had miskraam in juli: dit schrijft ze in New York Times (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier