Andre Hazes openhartig over jeugd: "We leefden altijd in angst" (video)

Andre Hazes openhartig over jeugd: "We leefden altijd in angst" (video)

In het Vlaamse tv-programma Het Huis was Andre Hazes deze week erg openhartig over zijn jeugd, die niet altijd makkelijk was: "We leefden altijd in een bepaalde angst. Dat kwam voornamelijk door die 'ouwe', het was hoe zijn pet stond, zo moesten wij leven."

'Altijd stil zijn'
De zanger vertelt hoe de dagen eruit zagen toen hij nog op school zat: "We moesten 's morgens heel stil door het huis lopen om hem niet wakker te maken en als we thuis kwamen moest dat weer, omdat hij dan een kater had." Bekijk het fragment, geplaatst door Shownieuws, hieronder.

<em>Andre Hazes</em> openhartig over jeugd: &quot;We leefden altijd in angst&quot; (video) In het Vlaamse tv-programma Het Huis was Andre Hazes deze week erg openhartig over zijn jeugd, die niet altijd makkelijk was: "We leefden altijd in een bepaalde angst. Dat kwam voornamelijk door die 'ouwe', het was hoe zijn pet stond, zo moesten wij leven." 'Altijd stil zijn'De zanger vertelt hoe de dagen eruit zagen toen hij nog op school zat: "We moesten 's morgens heel stil door het huis lopen om hem niet wakker te maken en als we thuis kwamen moest dat weer, omdat hij dan een kater had." Bekijk het fragment, geplaatst door Shownieuws, hieronder. Bekijk ook André Hazes praat openhartig over gezin en zoon bij Beau (video) Bekijk deze video »
TV :
Andre Hazes openhartig over jeugd: "We leefden altijd in angst" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andre Hazes openhartig over jeugd: "We leefden altijd in angst" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier