Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor Angela Merkel (video)

Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor Angela Merkel (video)

Bondskanselier Angela Merkel is woensdagochtend opgeschrikt door een auto die inreed op het hek bij haar kantoor. Op het voertuig staan politieke teksten geschreven waardoor aannemelijk is dat de bestuurder dit met opzet deed.

Bestuurder aangehouden
Er is veel politie op de been om de auto te onderzoeken en de bestuurder is inmiddels aangehouden. Beelden vanaf de plek des onheils zie je hieronder.

Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor <em>Angela Merkel</em> (video) Bondskanselier Angela Merkel is woensdagochtend opgeschrikt door een auto die inreed op het hek bij haar kantoor. Op het voertuig staan politieke teksten geschreven waardoor aannemelijk is dat de bestuurder dit met opzet deed. Bestuurder aangehoudenEr is veel politie op de been om de auto te onderzoeken en de bestuurder is inmiddels aangehouden. Beelden vanaf de plek des onheils zie je hieronder.
Nieuws :
Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor Angela Merkel (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: auto knalt tegen hek bij kantoor Angela Merkel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier