Zien: hysterische vrouw schopt kerstboom en bespuugt supermarktmedewerker (video)

Zien: hysterische vrouw schopt kerstboom en bespuugt supermarktmedewerker (video)

Een bezoekster van een Londense supermarkt was deze week niet helemaal in haar hum en reageerde dat af op onschuldige winkelmedewerkers, zo blijkt uit beelden die van haar zijn opgedoken. Naar verluidt werd haar bankpas geweigerd waarna ze volledig door het lint ging.

Spuugt en schopt
Ze begint te schreeuwen en dreigen en spuugt op een gegeven moment zelfs naar de jongen achter de kassa. Of dat nog niet genoeg is begint ze ook nog tegen een kerstboom aan te schoppen bij het verlaten van de winkel. Bekijk beelden van het voorval, geplaatst door De Telegraaf, hieronder.

Zien: hysterische vrouw schopt <em>kerstboom</em> en bespuugt supermarktmedewerker (video) Een bezoekster van een Londense supermarkt was deze week niet helemaal in haar hum en reageerde dat af op onschuldige winkelmedewerkers, zo blijkt uit beelden die van haar zijn opgedoken. Naar verluidt werd haar bankpas geweigerd waarna ze volledig door het lint ging. Spuugt en schoptZe begint te schreeuwen en dreigen en spuugt op een gegeven moment zelfs naar de jongen achter de kassa. Of dat nog niet genoeg is begint ze ook nog tegen een kerstboom aan te schoppen bij het verlaten van de winkel. Bekijk beelden van het voorval, geplaatst door De Telegraaf, hieronder. Bekijk ook Waar gaan Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naartoe in de kerstvakantie? (video) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: hysterische vrouw schopt kerstboom en bespuugt supermarktmedewerker (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: hysterische vrouw schopt kerstboom en bespuugt supermarktmedewerker (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier