Vuurwerkbom richt ravage aan bij kinderdagverblijf in Gouda: bekijk de beelden

Vuurwerkbom richt ravage aan bij kinderdagverblijf in Gouda: bekijk de beelden

Een vuurwerkbom heeft heel wat schade aangericht bij een kinderdagverblijf in Gouda. Het is nog niet bekend wie verantwoordelijk is voor de ravage bij de opvang Het Paradijsje, de politie is een onderzoek gestart. Wel is bekend dat er vaak jongeren rondhangen in de avonduren bij deze kinderopvang. De laatste dagen protesteren veel mensen tegen het vuurwerkverbod in verband met de coronacrisis en zorgen voor heel wat schade en onrust met zwaar vuurwerk.

Bekijk het verslag van het AD met beelden van de schade bij het kinderdagverblijf in Gouda in de video hieronder.

Vuurwerkbom richt ravage aan bij <em>kinderdagverblijf in Gouda</em>: bekijk de beelden Een vuurwerkbom heeft heel wat schade aangericht bij een kinderdagverblijf in Gouda. Het is nog niet bekend wie verantwoordelijk is voor de ravage bij de opvang Het Paradijsje, de politie is een onderzoek gestart. Wel is bekend dat er vaak jongeren rondhangen in de avonduren bij deze kinderopvang. De laatste dagen protesteren veel mensen tegen het vuurwerkverbod in verband met de coronacrisis en zorgen voor heel wat schade en onrust met zwaar vuurwerk. Bekijk het verslag van het AD met beelden van de schade bij het kinderdagverblijf in Gouda in de video hieronder. Heftige beelden: demonstrant in Verenigde Staten gooit vuurwerkbom in auto Bekijk deze video » Vuurwerkbom zorgt voor paniek in Rotterdam: "Mijn vrouw vloog van de wc" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vuurwerkbom richt ravage aan bij kinderdagverblijf in Gouda: bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vuurwerkbom richt ravage aan bij kinderdagverblijf in Gouda: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier