Zien: Guus Meeuwis krijgt woede Tilburgers over zich heen na slopen villa en plaatsen 'crematorium'

Zien: Guus Meeuwis krijgt woede Tilburgers over zich heen na slopen villa en plaatsen 'crematorium'

Er is nogal wat ophef ontstaan over het nieuwe stulpje van Guus Meeuwis, dat door velen spuuglelijk wordt genoemd. Op zich kunnen smaken verschillen maar de woede van vele Tilburgers, want dat is waar het staat, gaat vooral om het feit dat een prachtige 103-jaar oude villa werd gesloopt om dit nieuwe huis te bouwen.

Crematorium
Het moderne bouwwerk, dat volgens het Brabants Dagblad een crematorium genoemd wordt, houdt de gemoederen flink bezig. De mensen kunnen de voor- en na foto's (zie hieronder) niet geloven: "Nee! Dit lieg je, toch?", zegt iemand op Twitter. Een ander: "Wat een verschrikking." Wat de zanger, die samen met zijn vriendin Manon Meijers in het huis zal gaan wonen, van alle ophef vindt is nog niet bekend. Hieronder vind je enige foto's van het huis in nieuwe en oude staat. Daaronder zie je een video van hoe de villa er oorspronkelijk uit zag.Zien: <em>Guus Meeuwis</em> krijgt woede Tilburgers over zich heen na slopen villa en plaatsen 'crematorium' Er is nogal wat ophef ontstaan over het nieuwe stulpje van Guus Meeuwis, dat door velen spuuglelijk wordt genoemd. Op zich kunnen smaken verschillen maar de woede van vele Tilburgers, want dat is waar het staat, gaat vooral om het feit dat een prachtige 103-jaar oude villa werd gesloopt om dit nieuwe huis te bouwen. CrematoriumHet moderne bouwwerk, dat volgens het Brabants Dagblad een crematorium genoemd wordt, houdt de gemoederen flink bezig. De mensen kunnen de voor- en na foto's (zie hieronder) niet geloven: "Nee! Dit lieg je, toch?", zegt iemand op Twitter. Een ander: "Wat een verschrikking." Wat de zanger, die samen met zijn vriendin Manon Meijers in het huis zal gaan wonen, van alle ophef vindt is nog niet bekend. Hieronder vind je enige foto's van het huis in nieuwe en oude staat. Daaronder zie je een video van hoe de villa er oorspronkelijk uit zag. Bekijk ook Manon Meijers over huwelijk met Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Guus Meeuwis krijgt woede Tilburgers over zich heen na slopen villa en plaatsen 'crematorium'Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Guus Meeuwis krijgt woede Tilburgers over zich heen na slopen villa en plaatsen 'crematorium' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier