Carlo Boszhard: "Dit maakt Oudejaarsaflevering The Masked Singer zo leuk" (video)

Carlo Boszhard: "Dit maakt Oudejaarsaflevering The Masked Singer zo leuk" (video)

Carlo Boszhard licht een tipje van de sluier op wat betreft de Oudejaarsaflevering van The Masked Singer: "Het is de allerleukste aflevering ooit. Ik heb gevraagd of ik die op band mag, want die wil ik nog heel vaak gaan zien."

Alles wordt meteen onthuld
Wat maakt deze aflevering dan zo bijzonder? "Dat komt doordat je nieuwe figuren krijgt die allemaal die avond worden onthuld. Dat wil je natuurlijk zien", aldus het panellid van het mateloos succesvolle programma. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Carlo Boszhard: &quot;Dit maakt Oudejaarsaflevering <em>The Masked Singer</em> zo leuk&quot; (video) Carlo Boszhard licht een tipje van de sluier op wat betreft de Oudejaarsaflevering van The Masked Singer: "Het is de allerleukste aflevering ooit. Ik heb gevraagd of ik die op band mag, want die wil ik nog heel vaak gaan zien." Alles wordt meteen onthuldWat maakt deze aflevering dan zo bijzonder? "Dat komt doordat je nieuwe figuren krijgt die allemaal die avond worden onthuld. Dat wil je natuurlijk zien", aldus het panellid van het mateloos succesvolle programma. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook I Can See Your Voice: Carlo Boszhard vol afschuw over optreden: ''Dit was de allerergste ooit!'' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV