Roel Maalderink (Voxpop) zaait verwarring op straat: "Ik ben een deepfake" (video)

Roel Maalderink (Voxpop) zaait verwarring op straat: "Ik ben een deepfake" (video)

Technologie maakt ons leven aan de ene kant makkelijker, maar aan de andere kant ook een stuk ingewikkelder. Deepfakes zijn een recente, zorgelijke trend: video's waarin het lijkt alsof iemand bizarre dingen doet, terwijl diegene eigenlijk helemaal niet in het filmpje te zien is. Neppe filmpjes, dus. Roel Maalderink zaaide op straat verwarring door te verkondigen dat hij ook een deepfake is.

Bekijk de video van Roel Maalderink hieronder.

<em>Roel Maalderink</em> (Voxpop) zaait verwarring op straat: &quot;Ik ben een deepfake&quot; (video) Technologie maakt ons leven aan de ene kant makkelijker, maar aan de andere kant ook een stuk ingewikkelder. Deepfakes zijn een recente, zorgelijke trend: video's waarin het lijkt alsof iemand bizarre dingen doet, terwijl diegene eigenlijk helemaal niet in het filmpje te zien is. Neppe filmpjes, dus. Roel Maalderink zaaide op straat verwarring door te verkondigen dat hij ook een deepfake is. Bekijk de video van Roel Maalderink hieronder. Bekijk ook Daten tijdens corona? "Echte helden zijn de jongens met blauwe ballen" Bekijk deze video » Nederlanders adviseren Goede tijden, slechte tijden aan zieke Donald Trump (video) Bekijk deze video »
Humor :
Roel Maalderink (Voxpop) zaait verwarring op straat: "Ik ben een deepfake" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roel Maalderink (Voxpop) zaait verwarring op straat: "Ik ben een deepfake" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV