Zien: Bassie en Adriaan moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens

Zien: Bassie en Adriaan moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens

Jarenlang vermaakten Bassie en Adriaan miljoenen Nederlandse kinderen met hun tv-series, maar inmiddels is het een blok aan het been van Aad en Bas van Toor geworden. Ze moeten hun collega-acteurs 15.000 euro betalen, omdat die zich onderbetaald voelden. "Het klopt nog steeds niet," aldus Aad.

Tekst gaat verder onder video.

Zien: <em>Bassie en Adriaan</em> moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens Jarenlang vermaakten Bassie en Adriaan miljoenen Nederlandse kinderen met hun tv-series, maar inmiddels is het een blok aan het been van Aad en Bas van Toor geworden. Ze moeten hun collega-acteurs 15.000 euro betalen, omdat die zich onderbetaald voelden. "Het klopt nog steeds niet," aldus Aad. Tekst gaat verder onder video. De BaronHet was al langer bekend dat de gebroeders Van Toor een flinke ruzie hebben met onder anderen Paul van Gorcum, die de rol van de Baron speelde. Samen met enkele collega-acteurs eiste Van Gorcum een schadevergoeding van 179.000 euro, maar de rechter besliste uiteindelijk dat het bij 15.000 euro blijft. De kwestie heeft zich jaren voortgesleept en Aad is er inmiddels dan ook helemaal klaar mee. "Ineens stuurden ze een rekening waarin ze allemaal een hoofdrol claimden, ook in series waar ze niet in hebben meegespeeld." Bekijk het interview met Aad van Toor hierboven. Bekijk ook Aad van Toor: "Gaat helaas niet goed met Bas" (video) Bekijk deze video » Bas van Toor is er slecht aan toe na operaties: "Heb heel veel pijn gehad" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Bassie en Adriaan moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens

De Baron
Het was al langer bekend dat de gebroeders Van Toor een flinke ruzie hebben met onder anderen Paul van Gorcum, die de rol van de Baron speelde. Samen met enkele collega-acteurs eiste Van Gorcum een schadevergoeding van 179.000 euro, maar de rechter besliste uiteindelijk dat het bij 15.000 euro blijft. De kwestie heeft zich jaren voortgesleept en Aad is er inmiddels dan ook helemaal klaar mee. "Ineens stuurden ze een rekening waarin ze allemaal een hoofdrol claimden, ook in series waar ze niet in hebben meegespeeld."

Bekijk het interview met Aad van Toor hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bassie en Adriaan moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier