Video: "Het zou mooi zijn als Meghan Markle taboe op miskraam doorbreekt"

Video: "Het zou mooi zijn als Meghan Markle taboe op miskraam doorbreekt"

Groot royaltynieuws vandaag (25 november): Meghan Markle schrijft in een openhartig opiniestuk in The New York Times dat ze afgelopen juli een miskraam heeft gehad. De hertogin van Sussex probeert hiermee een taboe te doorbreken. "Het zou heel mooi zijn als dat lukt."

Tekst gaat verder onder video.

Video: &quot;Het zou mooi zijn als <em>Meghan Markle</em> taboe op miskraam doorbreekt&quot; Groot royaltynieuws vandaag (25 november): Meghan Markle schrijft in een openhartig opiniestuk in The New York Times dat ze afgelopen juli een miskraam heeft gehad. De hertogin van Sussex probeert hiermee een taboe te doorbreken. "Het zou heel mooi zijn als dat lukt." Tekst gaat verder onder video. Weinig over gesprokenJamie Trenité gaat in gesprek met Helga Gardenier, coach bij miskraamverwerking. Zij vindt het geweldig dat Markle zo openhartig over haar miskraam vertelt; het is iets dat heel veel mensen meemaken, maar waar volgens Markle té weinig over wordt gesproken. Daar hoopt ze nu verandering in te brengen. Volgens Gardenier wordt dat lastig, want het taboe op miskraam is "groter dan je zou denken". Bekijk het gesprek met Helga Gardenier over de miskraam van Meghan Markle hierboven. Bekijk ook Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen Bekijk deze video » Zien: Prins Harry en Meghan Markle geven inkijkje in hun leven tijdens corona Bekijk deze video »
Royals :
Video: "Het zou mooi zijn als Meghan Markle taboe op miskraam doorbreekt"

Weinig over gesproken
Jamie Trenité gaat in gesprek met Helga Gardenier, coach bij miskraamverwerking. Zij vindt het geweldig dat Markle zo openhartig over haar miskraam vertelt; het is iets dat heel veel mensen meemaken, maar waar volgens Markle té weinig over wordt gesproken. Daar hoopt ze nu verandering in te brengen. Volgens Gardenier wordt dat lastig, want het taboe op miskraam is "groter dan je zou denken".

Bekijk het gesprek met Helga Gardenier over de miskraam van Meghan Markle hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: "Het zou mooi zijn als Meghan Markle taboe op miskraam doorbreekt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier