Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video)

Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video)

De chaos bij Forum voor Democratie houdt aan nu Thierry Baudet heeft aangekondigd een lijsttrekkerverkiezing uit te schrijven, om op die manier wellicht alsnog de lijsttrekker van de partij te worden. Als reden geeft hij aan dat "de ziel van de partij" in gevaar zou zijn. En passant valt hij ook de mensen die kritiek op hem hebben aan.

Tekst gaat verder onder video.

<em>Thierry Baudet</em> valt partijgenoten aan: &quot;De ziel van de partij is in gevaar&quot; (video) De chaos bij Forum voor Democratie houdt aan nu Thierry Baudet heeft aangekondigd een lijsttrekkerverkiezing uit te schrijven, om op die manier wellicht alsnog de lijsttrekker van de partij te worden. Als reden geeft hij aan dat "de ziel van de partij" in gevaar zou zijn. En passant valt hij ook de mensen die kritiek op hem hebben aan. Tekst gaat verder onder video. MachtsgreepBaudet zegt dat zijn criticasters een machtsgreep/coup wilden plegen en dat hij de laatste dagen wordt bedolven onder "lelijke, nare verwijten". Volgens Baudet lag karaktermoord op de loer, en dat wil hij niet over zijn kant laten gaan. "Daarmee dreigt ook Forum voor Democratie ten onder te gaan. [...] Als de leden mij steunen, gaan we het op mijn manier uitbouwen." Bekijk het gesprek met Thierry Baudet hierboven. Bekijk ook Dennis Schouten uit huis Thierry Baudet weggestuurd: "Dat kan nu niet" (video) Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet reageert op aftreden en onthult politieke toekomst Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet wil toch weer lijsttrekker Forum voor Democratie worden Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video)

Machtsgreep
Baudet zegt dat zijn criticasters een machtsgreep/coup wilden plegen en dat hij de laatste dagen wordt bedolven onder "lelijke, nare verwijten". Volgens Baudet lag karaktermoord op de loer, en dat wil hij niet over zijn kant laten gaan. "Daarmee dreigt ook Forum voor Democratie ten onder te gaan. [...] Als de leden mij steunen, gaan we het op mijn manier uitbouwen."

Bekijk het gesprek met Thierry Baudet hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet valt partijgenoten aan: "De ziel van de partij is in gevaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier