Verkeersruzie in Wijchen kost man het leven: wat is er precies gebeurd? (video)

Verkeersruzie in Wijchen kost man het leven: wat is er precies gebeurd? (video)

De Brabantse plaats Wijchen is in shock. Gisteravond (24 november) overleed daar een 42-jarige man na een uit de hand gelopen verkeersruzie. Volgens verslaggever Lars Barendregt zou de man een andere automobilist hebben aangesproken op diens rijgedrag, waarna de man werd overreden. Dit overleefde hij uiteindelijk niet. De dader is vervolgens doorgereden, maar die kon uiteindelijk gearresteerd worden.

Bekijk de reportage van het AD hieronder.

Verkeersruzie in <em>Wijchen</em> kost man het leven: wat is er precies gebeurd? (video) De Brabantse plaats Wijchen is in shock. Gisteravond (24 november) overleed daar een 42-jarige man na een uit de hand gelopen verkeersruzie. Volgens verslaggever Lars Barendregt zou de man een andere automobilist hebben aangesproken op diens rijgedrag, waarna de man werd overreden. Dit overleefde hij uiteindelijk niet. De dader is vervolgens doorgereden, maar die kon uiteindelijk gearresteerd worden. Bekijk de reportage van het AD hieronder. Bekijk ook Man (22) ernstig gewond na verkeersruzie, bekijk de beelden Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Man ernstig mishandeld in bijzijn van zijn kind (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Verkeersruzie in Wijchen kost man het leven: wat is er precies gebeurd? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verkeersruzie in Wijchen kost man het leven: wat is er precies gebeurd? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier