Faillissement dreigt bij grote betaalde voetbalclubs als FC Barcelona (video)

Faillissement dreigt bij grote betaalde voetbalclubs als FC Barcelona (video)

De coronacrisis hakt er hard in bij het betaalde voetbal. De inkomsten drogen op en er dreigt een miljardenverlies in de komende twee jaar. Vooral bij FC Barcelona gaat het er echt om spannen, aangezien ze momenteel niet eens meer nieuwe spelers kunnen aannemen. Faillissement is vooralsnog niet uitgesloten.

Bekijk de video van RTL Z hieronder.

Faillissement dreigt bij grote <em>betaalde voetbalclubs</em> als FC Barcelona (video) De coronacrisis hakt er hard in bij het betaalde voetbal. De inkomsten drogen op en er dreigt een miljardenverlies in de komende twee jaar. Vooral bij FC Barcelona gaat het er echt om spannen, aangezien ze momenteel niet eens meer nieuwe spelers kunnen aannemen. Faillissement is vooralsnog niet uitgesloten. Bekijk de video van RTL Z hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Jantiene Berg vertelt over faillissement door de coronacrisis Bekijk deze video »
Voetbal :
Faillissement dreigt bij grote betaalde voetbalclubs als FC Barcelona (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Faillissement dreigt bij grote betaalde voetbalclubs als FC Barcelona (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier