Tijd voor MAX gemist? Mees was 11 weken toen de spierziekte werd ontdekt

Tijd voor MAX gemist? Mees was 11 weken toen de spierziekte werd ontdekt

Mees was elf weken toen de diagnose kwam dat hij een ernstige spierziekte had. Zo ernstig dat hij z'n eerste verjaardag waarschijnlijk niet zou halen. Maar toen bleek gentherapie mogelijk. Mees is een van de eerste kinderen die deze spierziekte heeft. Inmiddels is hij twee jaar oud en heeft hij flinke vooruitgang geboekt.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Mees was 11 weken toen de spierziekte werd ontdekt Mees was elf weken toen de diagnose kwam dat hij een ernstige spierziekte had. Zo ernstig dat hij z'n eerste verjaardag waarschijnlijk niet zou halen. Maar toen bleek gentherapie mogelijk. Mees is een van de eerste kinderen die deze spierziekte heeft. Inmiddels is hij twee jaar oud en heeft hij flinke vooruitgang geboekt. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Dennis van Aarssen zingt 'Your Song' Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Mees was 11 weken toen de spierziekte werd ontdektPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Mees was 11 weken toen de spierziekte werd ontdekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier