Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden

Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden

Voetballegende Diego Maradona is vandaag (25 november 2020) op zestigjarige leeftijd overleden. Na een hersenbloeding begin deze maand was hij overgebracht naar het ziekenhuis La Plata in Argentinië.

Maradona is een van de grootste voetballers allertijden, met honderden doelpunten, bizar handige manoeuvres en prachtige balcontrole. Met vele bijnamen als 'Pluisje' (vanwege zijn haardos) en 'El Pibe d'Oro' (de gouden jongen), zal hij niet snel vergeten worden in de voetbalwereld en daarbuiten.

Bekijk de ode van FOX Sports hieronder.

Zien: voetballegende <em>Diego Maradona</em> op 60-jarige leeftijd overleden Voetballegende Diego Maradona is vandaag (25 november 2020) op zestigjarige leeftijd overleden. Na een hersenbloeding begin deze maand was hij overgebracht naar het ziekenhuis La Plata in Argentinië. Maradona is een van de grootste voetballers allertijden, met honderden doelpunten, bizar handige manoeuvres en prachtige balcontrole. Met vele bijnamen als 'Pluisje' (vanwege zijn haardos) en 'El Pibe d'Oro' (de gouden jongen), zal hij niet snel vergeten worden in de voetbalwereld en daarbuiten. Bekijk de ode van FOX Sports hieronder. Bekijk ook Wim Kieft over Diego Maradona: "Op een gegeven moment word je gek" (video) Bekijk deze video » Arts over Maradona na operatie: “Soms verward door ontwenningsverschijnselen’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overledenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier