Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt

Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt

De Argentijnse voetballegende Diego Maradona is op 60-jarige leeftijd overleden nadat hij begin november werd getroffen door een hersenbloeding. Veel voetballiefhebbers zullen zich zijn legendarische Hand van God-doelpunt tegen Engeland nog herinneren.

WK 1986
Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 1986, dat in Mexico werd gehouden, trad Argentinië in de kwartfinale aan tegen Engeland. De Argentijnen wonnen met 2-1, mede dankzij een curieuze treffer van Maradona: hij scoorde met de hand. Later noemde hij dit de Hand van God, en Argentinië werd wereldkampioen.

Bekijk de legendarische Hand van God-treffer hieronder.

<em>Diego Maradona</em> (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt De Argentijnse voetballegende Diego Maradona is op 60-jarige leeftijd overleden nadat hij begin november werd getroffen door een hersenbloeding. Veel voetballiefhebbers zullen zich zijn legendarische Hand van God-doelpunt tegen Engeland nog herinneren. WK 1986Tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 1986, dat in Mexico werd gehouden, trad Argentinië in de kwartfinale aan tegen Engeland. De Argentijnen wonnen met 2-1, mede dankzij een curieuze treffer van Maradona: hij scoorde met de hand. Later noemde hij dit de Hand van God, en Argentinië werd wereldkampioen. Bekijk de legendarische Hand van God-treffer hieronder. Bekijk ook Arts over Maradona na operatie: “Soms verward door ontwenningsverschijnselen’ Bekijk deze video » Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier