Voetballegende Diego Maradona overleden: bekijk hoogtepunten uit zijn carrière

Voetballegende Diego Maradona overleden: bekijk hoogtepunten uit zijn carrière

De Argentijnse voetballegende Diego Armando Maradona, bijgenaamd Pluisje, is op 60-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigen media in zijn vaderland. Maradona werd door velen beschouwd als één van de beste voetballers aller tijden.

Wereldkampioen
De legendarische speler beleefde zijn hoogtijdagen bij Napoli in de jaren tachtig, maar kwam ook uit voor clubs als Boca Juniors en FC Barcelona. In 1986 beleefde Maradona zijn finest hour toen hij Argentinië bijna eigenhandig wereldkampioen maakte op het WK in Mexico.

Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten van Diego Maradona.

Voetballegende <em>Diego Maradona</em> overleden: bekijk hoogtepunten uit zijn carrière De Argentijnse voetballegende Diego Armando Maradona, bijgenaamd Pluisje, is op 60-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigen media in zijn vaderland. Maradona werd door velen beschouwd als één van de beste voetballers aller tijden. WereldkampioenDe legendarische speler beleefde zijn hoogtijdagen bij Napoli in de jaren tachtig, maar kwam ook uit voor clubs als Boca Juniors en FC Barcelona. In 1986 beleefde Maradona zijn finest hour toen hij Argentinië bijna eigenhandig wereldkampioen maakte op het WK in Mexico. Bekijk hieronder een aantal hoogtepunten van Diego Maradona. Bekijk ook Zien: voetballegende Diego Maradona op 60-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Diego Maradona (60) overleden, bekijk zijn wereldberoemde warming-up (video) Bekijk deze video » Diego Maradona (60) overleden: bekijk legendarisch Hand van God-doelpunt Bekijk deze video »
Voetbal :
Voetballegende Diego Maradona overleden: bekijk hoogtepunten uit zijn carrièrePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Voetballegende Diego Maradona overleden: bekijk hoogtepunten uit zijn carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier