Willem Engel van Viruswaanzin spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video)

Willem Engel van Viruswaanzin spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video)

Willem Engel met zijn Viruswaarheid en rechtszaken: het is een uiterst ongelukkige combinatie. Toch weet hij van geen ophouden en eiste hij dit keer van de rechter dat de PCR-test verboden zou worden. Is zeven keer dan eindelijk scheepsrecht? Wanneer er een vaccin op de markt komt, zal hij de volgende rechtszaak starten.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Willem Engel van <em>Viruswaanzin</em> spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video) Willem Engel met zijn Viruswaarheid en rechtszaken: het is een uiterst ongelukkige combinatie. Toch weet hij van geen ophouden en eiste hij dit keer van de rechter dat de PCR-test verboden zou worden. Is zeven keer dan eindelijk scheepsrecht? Wanneer er een vaccin op de markt komt, zal hij de volgende rechtszaak starten. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Ontvoerde papegaai Charlie van 3000 euro eindelijk terecht (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Willem Engel van Viruswaanzin spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem Engel van Viruswaanzin spant nieuwe rechtzaak aan tegen de PCR-test (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier