Black Friday inkopen: "38% van alle aanbiedingen zijn nep" (video)

Black Friday inkopen: "38% van alle aanbiedingen zijn nep" (video)

De nieuwsbrieven van de webshops vliegen je om de oren en de winkelstraten hangen weer vol met Black Friday-borden. Uit onderzoek van de Consumentenbond bleek dat van de honderd webshops vorig jaar maar liefst 38 nepaanbiedingen bleken te hebben. Michelle Willemsen gaat de straat op en vraagt zich af of mensen hier nog intrappen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Black Friday</em> inkopen: &quot;38% van alle aanbiedingen zijn nep&quot; (video) De nieuwsbrieven van de webshops vliegen je om de oren en de winkelstraten hangen weer vol met Black Friday-borden. Uit onderzoek van de Consumentenbond bleek dat van de honderd webshops vorig jaar maar liefst 38 nepaanbiedingen bleken te hebben. Michelle Willemsen gaat de straat op en vraagt zich af of mensen hier nog intrappen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook De korting vliegt je om de oren: dit is Black Friday in coronatijd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Black Friday inkopen: "38% van alle aanbiedingen zijn nep" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Black Friday inkopen: "38% van alle aanbiedingen zijn nep" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier