RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden"

RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden"

Commotie in de Duitse pers rondom onze koning. Het tijdschrift 'Neue Post' bericht namelijk over een incident waarbij Koningin Máxima moest aanschouwen hoe haar man op het terrein van Paleis Huis ten Bosch bijna omver werd gereden door een vrachtwagen. RTL Boulevard sprak met RVD hierover, maar ze kunnen er niets over zeggen omdat het een privéterrein is. Ze laten wel doorschemeren dat het een 'ongeloofwaardig verhaal' is. Nu schijnt de Duitse media wel vaker bijzondere verhalen te publiceren waar nauwelijks een kern van waarheid in te vinden is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: volgens Duitse media is &quot;Koning Willem-Alexander bijna overreden&quot; Commotie in de Duitse pers rondom onze koning. Het tijdschrift 'Neue Post' bericht namelijk over een incident waarbij Koningin Máxima moest aanschouwen hoe haar man op het terrein van Paleis Huis ten Bosch bijna omver werd gereden door een vrachtwagen. RTL Boulevard sprak met RVD hierover, maar ze kunnen er niets over zeggen omdat het een privéterrein is. Ze laten wel doorschemeren dat het een 'ongeloofwaardig verhaal' is. Nu schijnt de Duitse media wel vaker bijzondere verhalen te publiceren waar nauwelijks een kern van waarheid in te vinden is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Koningin Máxima opent nieuw Museum Van De Geest in Dolhuys Haarlem Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: volgens Duitse media is "Koning Willem-Alexander bijna overreden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier