Talkshow M gemist? Trump verleent gratie aan kalkoen: "Wat een geluksvogel"

Talkshow M gemist? Trump verleent gratie aan kalkoen: "Wat een geluksvogel"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Donald Trump en zijn vrouw Melanie deden traditiegetrouw mee aan een Thanksgiving traditie, hij verleent gratie aan een kalkoen: "Vandaag is een belangrijke dag voor kalkoenen, maar waarschijnlijk niet een hele goede dag." Deze kalkoen mag zichzelf een geluksvogel noemen!

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Trump</em> verleent gratie aan <em>kalkoen</em>: &quot;Wat een geluksvogel&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 25 november. Je kan ook de hele uitzending van 25 november terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Donald Trump en zijn vrouw Melanie deden traditiegetrouw mee aan een Thanksgiving traditie, hij verleent gratie aan een kalkoen: "Vandaag is een belangrijke dag voor kalkoenen, maar waarschijnlijk niet een hele goede dag." Deze kalkoen mag zichzelf een geluksvogel noemen! Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Trump verleent gratie aan kalkoen: "Wat een geluksvogel"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Trump verleent gratie aan kalkoen: "Wat een geluksvogel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier