Uitspraak rechtszaak Bassie en Adriaan VS de Baron: "180.000 euro geëist" (video)

Uitspraak rechtszaak Bassie en Adriaan VS de Baron: "180.000 euro geëist" (video)

Hoewel Bassie & Adriaan al lang met pensioen zijn, speelt er achter de schermen al jaren een slepende rechtszaak over geld dat ze nog zouden moeten betalen aan een aantal acteurs uit hun avonturenseries. Onder andere de Baron uit de serie heeft nooit zijn geld gehad voor zijn acteerwerk. Er werd 180.000 euro geëist, maar dit bedrag is het niet geworden. De rechter heeft besloten dat er nog 15.000 euro betaalt moet worden, plus 12.000 euro rentekosten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Uitspraak rechtszaak <em>Bassie en Adriaan</em> VS de Baron: &quot;180.000 euro geëist&quot; (video) Hoewel Bassie & Adriaan al lang met pensioen zijn, speelt er achter de schermen al jaren een slepende rechtszaak over geld dat ze nog zouden moeten betalen aan een aantal acteurs uit hun avonturenseries. Onder andere de Baron uit de serie heeft nooit zijn geld gehad voor zijn acteerwerk. Er werd 180.000 euro geëist, maar dit bedrag is het niet geworden. De rechter heeft besloten dat er nog 15.000 euro betaalt moet worden, plus 12.000 euro rentekosten. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Bassie en Adriaan moeten geld betalen aan collega's, maar zijn het er niet mee eens Bekijk deze video »
TV :
Uitspraak rechtszaak Bassie en Adriaan VS de Baron: "180.000 euro geëist" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitspraak rechtszaak Bassie en Adriaan VS de Baron: "180.000 euro geëist" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier