RTL Boulevard: 'koning van Napoli" Diego Maradona overleden

RTL Boulevard: 'koning van Napoli" Diego Maradona overleden

Diego Maradonna is overleden aan een hartaanval. De voetballegende en een van de allerbeste spelers ooit, werd slechts 60 jaar. Argentinië en iedereen die ook maar een beetje van voetbal houdt, is in diepe rouw. De voetbalgod leefde de afgelopen tijd met veel drugs en drank, waardoor zijn gezondheid niet op het beste niveau was. Na een eerder herseninfarct deze maand, begaf zijn hart het uiteindelijk.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: 'koning van Napoli&quot; Diego Maradona overleden Diego Maradonna is overleden aan een hartaanval. De voetballegende en een van de allerbeste spelers ooit, werd slechts 60 jaar. Argentinië en iedereen die ook maar een beetje van voetbal houdt, is in diepe rouw. De voetbalgod leefde de afgelopen tijd met veel drugs en drank, waardoor zijn gezondheid niet op het beste niveau was. Na een eerder herseninfarct deze maand, begaf zijn hart het uiteindelijk. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zo reageert de voetbalwereld op het overlijden van Diego Maradona (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: 'koning van Napoli" Diego Maradona overledenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: 'koning van Napoli" Diego Maradona overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier