Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (Champions League)

Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (Champions League)

Borussia Mönchengladbach is dichtbij een plek in de knock-out fase. Met een 4-0 winst op Shakhtar Donetsk zijn zij nu eerste in de poule. Lars Stindl scoort tijdens een strafschop, Nico Elvedi zette de toon met 2-0, Breel Embolo scoorde met een omhaal en Oscar Wendt zorgde voor de 4-0. Met deze winst moeten Real Madrid, Internazionale en Shakhtar in de achtervolging in de poule.

Bekijk de samenvatting van Ziggo Sport hieronder.

Samenvatting <em>Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk</em> (Champions League) Borussia Mönchengladbach is dichtbij een plek in de knock-out fase. Met een 4-0 winst op Shakhtar Donetsk zijn zij nu eerste in de poule. Lars Stindl scoort tijdens een strafschop, Nico Elvedi zette de toon met 2-0, Breel Embolo scoorde met een omhaal en Oscar Wendt zorgde voor de 4-0. Met deze winst moeten Real Madrid, Internazionale en Shakhtar in de achtervolging in de poule. Bekijk de samenvatting van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Midtjylland (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Olympiakos - Manchester City (Champions League) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (Champions League)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier